Unicul site românesc dedicat Premiilor Nobel, ce dispune de o foarte bogată arhivă de documente audio: interviuri realizate în exclusivitate cu laureaţii şi cu organizatorii evenimentului în chiar zilele decernării premiilor, impresii din Săptămâna Nobel, jurnale de călătorie ale realizatoarei Corina Negrea – şi multe altele.
Compus mai ales din editoriale si cronici, blogul emisiunii Noua revista vorbita incearca, la fel ca emisiunea, sa trateze literatura din perspectiva zilelor noastre, relaxat, privind cartile si autorii in ochi si tinind seama de industria care functioneaza astazi in jurul cartilor.
...traversez strada. Pe lângă mine trec oameni şi lucruri..... mă surprind înclinând respectuos capul când către Beatles, când către Abba, imediat Tricky şi, culmea?!?! James Brown.... Batman.... bună dimineaţa, Bonobo. Ce mai faceţi doamnă Tori Amos? Vă mai întâlniţi cu doamna Sarah Vaughan? Numai când ascultăm împreună Taraful haiducilor..... nu ştiam că vă place.... Dintr-o linie de zebră îmi zâmbeşte o oglindă. Mă uit mai atent, era o pistă de skateri. Ducea către rafturi pline cu discuri. Celebre sau nu.... interesante!?! Discurile stau cuminţi pe rafturile celor „patru zări”: unele vin din Londra, altele din Amsterdam, cele mai şic din Paris şi cele mai punk din Berlin. Se mută dintr-un loc într-altul, se mixează între ele, traversează străzi culturale şi para-culturale, post-culturale şi urban-culturale... pe stradă.
... mi se părea atunci că şi ele ca şi mine (ca şi voi?!?!!!!) trăiesc o stare continuă de dimineaţă. Crossover.
Cultura.net este prima emisiune despre cultura internetului de la Radio România Cultural. Este realizată de Cătălin Sturza şi e difuzată în fiecare vineri, de la 11.30 la 12.00. Pe blogul Cultura.net veţi afla care sunt invitaţii emisiunilor următoare, veţi descoperi ştiri, podcast-uri şi comentarii.
De discutat, se discuta la Timpul prezent, zilnic, intre 11.30 si 12.00. Aici se comenteaza, se dezbat, se analizeaza subiectele din emisiune, se fac propuneri si recomandari, se critica.
De ce StoryMania? Pentru că ne place să spunem poveşti. Pentru că există suficienţi oameni care oricum narează, radiogenic şi colorat, fără pretenţii de omniscienţă sau de exhaustivitate, poveşti cărora m-am gândit că le-ar sta bine într-un volum virtual, cu semnături multiple, publicat în eter...
La Radio Romania Cultural, de luni pana vineri, la ora 15, se citesc "Cartile Seherezadei". Emisiunea, realizata de actrita Adriana Mocca, s-a nascut din placerea de a impartasi cu cei carora nu le mai citeste nimeni un fragment dintr-un text important, proza, filozofie, teatru, eseu, psihologie, poezie, proaspat tradus sau citit demult si uitat.
Nu au carte de muncă, nici salariu fix. Uneori nu câştigă nimic de pe urma muncii lor. Sunt ocoliţi de premii şi nu apar la televizor. Li se spune artişti independenţi. Sunt încadraţi la categoria underground sau indie sau off. Cu ei vă dăm întâlnire în Zona independentă, în fiecare duminică, de la ora 20.30, la Radio Romania Cultural. O emisiune de Robert Bălan.
29 decembrie 2009
Jeunesses International Music Competition se pregăteşte pentru ediţia din 2010 a concursului internaţional. Evenimentul se va desfăşura între 7 şi 13 mai, la Bucureşti şi va avea ca disciplină de concurs pianul. La cea de-a 17-a ediţie a concursului de muzică clasică sunt invitaţi pianişti de toate naţionalităţile, cu vârste de până la 30 ani. Aceştia vor concura pentru premii de 10.000 de euro. Înscrierile sunt deschise până la 1 martie, iar juriul internaţional al concursului, format din interpreţi şi profesori, experţi recunoscuţi în domeniu, va fi anunţat după data de 15 martie. Derulat anual începând cu 1993, Jeunesses International Music Competition include alternativ diferite discipline: pian, vioară, clarinet, flaut şi compoziţie. Tinerii muzicieni participă în cadrul a patru categorii de vârstă: până la 10 ani, 10-14 ani, 14- 18 ani şi categoria master: 18-30 ani.
Biletele pentru concertul Eric Clapton şi Steve Winwood, care va avea loc anul viitor, pe 11 iunie, pe stadionul Iolanda Balaş-Soter, au prețuri cuprinse între 129 și 600 de lei. Turneul european va debuta pe 18 mai 2010, la Birmingham, în Marea Britanie, şi se va încheia pe 13 iunie, în Istanbul, Turcia. De asemenea, concertul cuprinde şi un show pe stadionul Wembley din Londra, pe 20 mai. Eric Patrick Clapton, născut în 1945, este un chitarist de blues-rock britanic, compozitor şi interpret. Clapton a fost inclus în Rock and Roll Hall of Fame ca membru al Yardbirds, al Cream, dar şi ca artist solo, fiind singurul muzician inclus de trei ori. Steve Winwood, născut în 1948, este un cantautor englez, care compune şi interpretează rock, blues-rock şi jazz. El cântă cu voce de tenor şi este un multiinstrumentalist. A câştigat numeroase premii Grammy, iar în 2008, revista Rolling Stone l-a clasat pe locul 33 în topul "100 cei mai buni cântăreţi ai tuturor timpurilor".
Unul dintre ultimele concerte pe care le-a susţinut Florian Pittiş, împreună cu Ducu Bertzi, înregistrat la Teatrul Naţional Bucureşti, va fi disponibil pe DVD la începutul anului viitor. Materialul care conţine, potrivit artistului, două ore cu piese muzicale celebre, apare la aproape un an de la lansarea CD-ului "Ducu Bertzi şi Florian Pittiş în concert". Florian Pittiş a murit pe 5 august 2007, la vârsta de 63 de ani. De-a lungul carierei sale, el a fost Alencon din "Elisabeta I", de Paul Foster, Alioşka din "Azilul de noapte", de Maxim Gorki, Edmund şi Jamie din "Lungul drum al zilei către noapte", de Eugene O'Neill, şi Ariel din "Furtuna", de William Shakespeare, toate în regia lui Liviu Ciulei. De asemenea, a jucat în celebrul "Hamlet", al lui Alexandru Tocilescu, care a avut premiera în 1985. În 1992, Pittiş a fondat trupa Pasărea Colibri, împreună cu Mircea Baniciu, Mircea Vintilă şi Vlady Cnejevici. A rămas în formaţie până în 2000, când i-a luat locul Marius Baţu. A fost, însă, în permanenţă, o prezenţă activă în lumea muzicii, prin emisiuni la radio şi televiziune, articole în ziare, prezentări de concerte, colaborări pe diferite discuri.
Cântece compuse de Paul McCartney şi de trupa U2 au fost incluse pe lista celor 63 de piese, alcătuită de Academia de film americană, eligibile pentru nominalizările la premiul Oscar, la categoria "cea mai bună temă muzicală".
Pentru a fi eligibile la această categorie, piesele trebuie să fie compuse special pentru un film. Cel mult două cântece de pe coloana sonoră a unui lungmetraj pot fi nominalizate. Pe 12 ianuarie, Academy of Motion Picture Arts and Sciences va prezenta membrilor cu drept de vot pentru secţiunea muzicală videoclipurile celor 63 de piese eligibile, în ordine aleatorie, urmând să expedieze apoi buletinele de votare. Nominalizările la premiile Oscar vor fi anunţate pe 2 februarie, iar cea de-a 82-a gală a premiilor Academiei de film americane va avea loc pe 7 martie.
Narghileaua - sau "sisha", cum este numită în limbile arabe -, este mult mai dăunătoare decât ţigara. Și asta din cauză că determină o creştere a nivelului de monoxid de carbon din sânge care poate provoca leziuni cerebrale sau pierderea cunoştinţei. Cercetarea privind efectele fumatului de narghilea a fost realizată de specialiştii de la Departamentul Sănătăţii şi Centrul de Cercetare privind consumul de tutun. Studiul a arătat că fumătorii de narghilea au în sânge o concentraţie de monoxid de carbon de 8-12%.
Expoziţia de icoane pe lemn şi sticlă şi de artă naivă 'Crăciunul şi Anul Nou în creaţia populară contemporană' rămâne deschisă până mâine, la Centrul Naţional de Artă 'Tinerimea Română' din Capitală. În cadrul manifestării pot fi văzute icoane pe lemn şi sticlă realizate de artiști precum: Maria Colhon, Stela Costache, Lucreţia Elena Crăciun, Radu Dincă. Totodată, sunt expuse şi lucrări ale unor cunoscuţi pictori naivi din ţară şi din Bucureşti. Expoziţia este organizată de Centrul Naţional pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale, cu sprijinul Ministerului Culturii, Cultelor şi Patrimoniului Naţional.
Evoluţia balerinei Alina Cojocaru în spectacolul "Giselle", în 2001, la Royal Opera House din Londra, s-a clasat pe locul zece în topul celor mai bune dansuri ale deceniului. "Cojocaru a oferit o interpretare la debut minunată, într-unul dintre cele bune roluri, fiind imediat promovată la statutul de prim balerină la vârsta de doar 19 ani, fiind astfel cea mai tânără din istoria Baletului Regal". Pe primul loc în top s-a situat dansul de retragere al balerinei britanice "Darcey Bussell", la Royal Opera House, în 2007, când cea mai faimoasă balerină a Marii Britanii a interpretat "Song of the Earth" a lui Kenneth MacMillan.
Celebra formaţie AC/DC va concerta în România, pe 16 mai 2010, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. La eveniment sunt aşteptaţi în jur de 70.000 de oameni. Biletele au preţuri cuprinse între 120 şi 450 lei şi sunt disponibile în rețeaua Eventim. AC/DC este o formaţie de hard rock înfiinţată în Sydney, Australia, în 1973 de către fraţii Angus şi Malcolm Young. În prezent, trupa este formată din Angus Young - chitară solo, Malcolm Young - chitară ritmică, Brian Johnson - voce, Cliff Williams - bas, Phil Rudd - baterie. Concertul pe care AC/DC îl va susţine în România face parte din turneul de promovare al celui mai recent album, "Black Ice", lansat în 2008.
Warren Beatty va primi din partea Sindicatului scenografilor americani/ Art Directors Guild premiul pentru contribuţia extraordinară adusă artei reprezentării cinematografice. Instituția a ţinut să precizeze că doar Warren Beatty şi Orson Welles au fost nominalizaţi la premiile Oscar în calitate de actor, regizor, scenarist şi producător pentru acelaşi film. Warren Beatty a reuşit această performanţă de două ori, graţie peliculelor "Raiul mai poate aştepta/ Heaven Can Wait" şi "Roşii/ Reds". Printre laureaţii precedenţi ai acestui premiu se numără Allen Daviau, Clint Eastwood, Blake Edwards, Terry Gilliam, Ray Harryhausen. Warren Beatty va primi acest premiu în cadrul celei de-a patra gale anuale Art Directors Guild Awards ce va avea loc pe 13 februarie, la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles.
Senzaţiile resimţite la nivelul pielii influenţează felul în care oamenii percep sunetele. Aceasta este concluzia unui studiu realizat de cercetătorii canadieni de la Universitatea British Columbia din Vancouver, publicat recent în revista Nature. Specialiștii au descoperit că o serie de "rafale" de aer, de mică intensitate şi care nu pot fi auzite, dar care însoţesc anumite sunete, influenţează felul în care auzeau participanţii la acest studiu. În opinia oamenilor de ştiinţă, cercetarea a dovedit faptul că elementele audio şi video nu sunt singurii factori importanţi care determină felul în care aud oamenii. Se cunoaşte de mult timp deja faptul că indiciile vizuale prezente pe faţa unui vorbitor pot să îmbunătăţească sau să interfereze cu felul în care o altă persoană aude discursul respectivei persoane.
Institutul Cultural Român din Londra a lansat ediţia din 2010 a programului de rezidenţă Attic Arts, adresat profesioniştilor români care desfăşoară proiecte în diferite discipline umaniste. Termenul limită de depunere a candidaturilor este 1 februarie. Programul oferă 4 rezidenţe pe an, fiecare cu durata de 2 luni, în garsoniera mansardată a Institutului, ‘cu vedere’ spre Buckingham Palace, Royal Albert Hall şi Serpentine Gallery. Rezidenţii vor propune un proiect care va fi ulterior prezentat în spaţiul Institutului sau în alte instituţii din Marea Britanie. Proiectul Attic Arts a fost lansat în noiembrie 2006.
Muzeul Jacquemart-André din Paris găzduiește, până pe 11 ianuarie, în cadrul unei expoziţii temporare, 43 dintre lucrările de pictură europeană ale colecţiei baronului Samuel von Brukenthal, descrisă de reprezentanţii instituţiei franceze drept "una dintre cele mai prestigioase colecţii din Europa Centrală a secolului al XVIII-lea". Lucrările sunt prezentate la Paris sub titlul "Bruegel, Memling, Van Eyck... La collection Brukenthal". Curatorii expoziţiei sunt Jan de Maere şi Nicolas Sainte Fare Garnot din partea Muzeului Jacquemart-André.
Chris Rea va concerta anul viitor la Bucureşti. Evenimentul va avea loc pe 6 februarie, spectacolul fiind inclus în turnelul european de promovare a celui mai recent album al artistului, "Still So Far To Go - The Best Of Chris Rea". Cu o carieră ce se întinde pe mai bine de 30 de ani şi cu numeroase piese devenite clasice în lumea rock-ului şi a blues-ului internaţional, Rea are la activ un portofoliu impresionant ce cuprinde nu mai puţin de 22 de albume de studio, opt albume de compilaţie, două discuri înregistrate în apariţiile live şi un material cu piese apărute pe coloana sonoră a filmului "La Passion".
Aretha Franklin, Pearl Jam şi My Morning Jacket vor fi capete de afiş la viitoarea ediţie a New Orleans Jazz and Heritage Festival 2010. Evenimentul va avea loc în weekendurile 23-25 aprilie, 29-30 aprilie şi 1-2 mai, la Fair Grounds Race Course. Printre ceilalţi artişti confirmaţi pentru weekendul de deschidere se numără Lionel Richie, Allman Brothers Band, Anita Baker. Trupa Pearl Jam va cânta într-una dintre serile celui de-al doilea weekend al festivalului, ce urmează să fie confirmată ulterior. În acelaşi weekend vor cânta Van Morrison, Widespread Panic, The Neville Brothers, B.B. King. Ca în fiecare an, Festivalul de Jazz din New Orleans contribuie atât la popularizarea artiştilor locali, cât şi la creşterea vânzărilor produselor din regiune.
Persoanele cu trăsături tinereşti trăiesc în general mai mult timp decât cele care arată mai bătrâne decât vârsta lor reală. Aceasta este concluzia unui studiu publicat recent în British Medical Journal. Cercetătorii danezi de la University of Southern Denmark, coordonaţi de Kaare Christensen, consideră că simpla înfăţişare a unei persoane reprezintă un parametru credibil care poate să prezică speranţa de viaţă a acelei persoane, după ce au studiat 387 de perechi de gemeni. Oamenii de ştiinţă le-au cerut infirmierelor, medicilor şi voluntarilor să ghicească vârsta gemenilor privind fotografiile cu feţele acestora. Voluntarii care arătau mai tineri au trăit mai mult decât fraţii lor care arătau mai bătrâni decât vârsta lor reală.
Cautare
Newsletter
Toata lumea din familia noastra: din Buenos Aires �n Lisabona
Cel mai recent lungmetraj al regizorului Radu Jude, Toata lumea din familia noastra, va participa luna aceasta la doua dintre cele mai importante festivaluri de film independent din lume: IndieLisboa (Portugalia) şi BAFICI (Buenos Aires Festival Internacional de Cine Independiente).
Seri de muzica rom�neasca la Istanbul: Zdob si Zdub pe malurile Bosforului
Vineri, 13 aprilie 2012, trupa Zdob si Zdub va concerta �n Clubul Roxy din Beyoglu, zona centrala si moderna a Istanbulului, �n continuarea seriei de concerte de muzica balcanica sustinute de Institutul Cultural Rom�n Dimitrie Cantemir - Istanbul
Blestemul bufonului Rigoletto, �n direct de pe scena Covent Garden la Opera Nationala Bucuresti
Miercuri, 17 aprilie 2012 (21.30), spectacolul Rigoletto (Giuseppe Verdi) va fi transmis �n direct de pe scena Royal Opera House - Covent Garden (Londra) la Sala Studio a Operei Nationale Bucuresti.
Traditii pascale si port national rom�nesc la Muzeul Horniman din Londra
Muzeul Horniman, �n colaborare cu Institutul Cultural Rom�n din Londra si cu Muzeul Bucovinei din Suceava, prezinta o expozitie inspirata din traditiile pascale rom�nesti.
ICR NY co-prezinta a patra editie a Festivalului de Film European Disappearing Act
�ntre 11 si 22 aprilie 2012, Centrul Ceh si Institutul Cultural Rom�n din New York prezinta, sub egida EUNIC, �n parteneriat cu institute culturale si consulate din alte 21 de tari, festivalul de film european Disappearing Act IV.
Scoala altfel, o ora de educatia muzicala, un proiect Radio Rom�nia Cultural
A noua ora de educatie muzicala din acest an scolar a avut loc pe 4 aprilie 2012, �n sectorul 2, la Scoala Central�, sub genericul Scoala, altfel, un program de educatie nonformala initiat de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului.
Vineri, 6 martie 2012, la Palatul Mogosoaia, Sala scoartelor s-a dovedit a fi ne�ncapatoare la ultima etapa - a zecea, a Drumului spre celebritate - emisiune concurs, ajunsa la editia a III-a.
Primul lungmetraj �n regia lui Silviu Purcarete va fi prezentat la Sibiu
Lungmetrajul de debut al regizorului Silviu Purcarete ajunge şi la Sibiu. Filmul va fi prezentat zilnic, �n perioada 27 aprilie - 3 mai 2012, la Hala Balanţa.
Prezente rom�nesti la Festivalul International de Film goEast Wiesbaden
Festivalul Filmul Central-Est European goEast de la Wiesbaden Germania are loc �ntre 18 si 24 aprilie 2012 si prezinta o mixtura provocanta de filme, discursuri si concerte.
Ultimul spectacol cu Olandezul zburator, �n aceasta stagiune a Operei Nationale Bucuresti
Miercuri, 11 aprilie 2012, (19.00) pe scena ONB va avea loc ultimul spectacol cu Olandezul zburator (Der fliegende Holl�nder - Richard Wagner), o poveste impresionanta despre dragoste si sacrificiu.
Lansare de carte: Mastile lui M.I. Gabriel Liiceanu �n dialog cu Mircea Ivanescu
Miercuri, 11 aprilie 2012, ora 18.00, la Institutul Cultural Rom�n (Aleea Alexandru 38) va avea loc lansarea cartii Mastile lui M.I. Gabriel Liiceanu �n dialog cu Mircea Ivanescu (Editura Humanitas, 2012).
Art Act Magazine şi Photo Magazine lanseaza concursul foto Traieşte arta la maxim!
Art Act Magazine si Photo Magazine te �ndeamna sa traiesti arta la maxim. Ilustreaza ideea prin doua imagini si ai sansa de a c�stiga un abonament la Photo Magazine, plus ocazia ca lucrarile tale sa fie prezentate �ntr-o expozitie.
Radio Rom�nia Cultural si Asociatia Culturala Acccendo va invita din nou sa fiti martorii unei �nt�lniri artistice exceptionale, ce se desfasoara sub genericul Flautul de aur.
Un regal al tineretii si excelentei muzicale �n cadrul Seriei Concertelor Enescu
Unii dintre cei mai talentati studenti rom�ni si britanici la prestigioasele scoli de muzica din capitala britanica se vor reuni joi, 5 aprilie 2012, la sediul Institutului Cultural Rom�n din Londra.
Premiera pentru copii la Studioul Experimental: Flautul fermecat de Wolfgang Amadeus Mozart
Studioul Experimental de Opera si Balet �Ludovic Spiess� din cadrul Operei Nationale Bucuresti a pregatit luna aceasta o noua premiera pentru copii: opera Flautul fermecat de Wolfgang Amadeus Mozart.
Adina Dragomir de la Radio Rom�nia Cultural va fi distinsa cu premiul Reporterul anului acordat de revista Actualitatea Muzicala
Cei mai valorosi oameni din zona muzicala si cele mai importante proiecte ale anului 2011 vor fi celebrati, pe data de 5 aprilie 2012, �n Aula Palatului Cantacuzino din Capitala, unde vor fi acordate premiile Revistei Actualitatea Muzicala.
ICR New York prezinta spectacolul de teatru neconventional The Window, creat si regizat de Ana Margineanu
Luni, 2 aprilie 2012, a avut loc premiera proiectului de teatru neconventional The Window (Vitrina), prezentat de Institutul Cultural Roman din New York in spatiul galeriei sale de pe Third Avenue din Manhattan.
S�mbata, 31 martie 2012, s-a desfasurat la Londra finala renumitului Concurs International de Cvartete de Coarde - Wigmore Hall London International String Quartet Competition.
Cunoscutul dirijor Misha Katz revine la Sala Radio din Bucuresti, pentru a dirija concertul Orchestrei Nationale Radio de vineri, 6 aprilie 2012, ora 19.00.
Festivalul International al Scolilor de Teatru si Film ClassFest, editia a II-a
ICR "Mihai Eminescu" la Chisinau sprijina participarea scolilor rom�nesti de teatru si film la cea de-a doua editie a Festivalului International al Scolilor de Teatru si Film ClassFest.
T�rgul de carte Gaudeamus Cluj-Napoca s-a �ncheiat
Duminica, 1 aprilie 2012, s-a �ncheiat T�rgul de carte Gaudeamus Cluj-Napoca, editia a XIII-a. Organizat de Radio Rom�nia, �n parteneriat cu Radio Rom�nia Cluj, T�rgul a adus �n prim-plan actualitatea vietii culturale si editoriale �n cele cinci zile c�t a durat evenimentul.
La Storymania, astazi, 2 aprilie 2012, redifuzam ediţia din data de 31 martie 2011 - o poveste despre construcţia salii celei noi a Teatrului Excelsior, pe care maestrul Ion Lucian şi-a dorit sa o lase "moştenire viitoarelor generaţii de spectatori tineri".
Dirijorul Ralf Sochaczewsky si violonistul Alexandru Tomescu, �n concert la Sala Radio
Miercuri, 4 aprilie 2012, ora 19.00, Orchestra de Camera Radio va invita la un concert simfonic ce �l va avea ca invitat pe dirijorul german Ralf Sochaczewsky, care a mai fost prezent �n Studioul "Mihail Jora" cu ocazia Festivalului International de Chitara de anul trecut.
Celia Costea si Rubens Pelizzari, invitati speciali pe scena ONB, �n spectacolul Tosca
Miercuri, 4 aprilie 2012 (19.00), Opera Nationala Bucuresti va ofera un spectacol de neuitat - Tosca, cu invitati speciali. Soprana Celia Costea va da viata Floriei Tosca, eroina operei lui Giacomo Puccini, alaturi de tenorul Rubens Pelizzari, �n rolul lui Mario Cavaradossi.
Filosoful, scriitorul si traducatorul rom�n Sorin Lavric va sustine doua conferinte la Chisinau
Institutul Cultural Rom�n "Mihai Eminescu" la Chisinau �n colaborare cu Antena din Chisinau a Agentiei Universitare pentru Francofonie (AUF), prin Programul de Studii Avansate "Alexandru S. Sturdza" organizeaza doua conferinte sustinute filosoful, scriitorul si traducatorul rom�n Sorin Lavric.
�n saptam�na 2-6 aprilie 2012 elevii din toata tara descopera o scoala altfel dec�t au cunoscut-o p�na acum. Si anume una a dialogului �ntre copii, profesori si specialisti, a spatiilor deschise, a activitatilor practice, a �nvatarii prin metode noi, inovative, chiar distractive.
Emisiunea Vorba de cultura va invita sa o descoperiti (ori redescoperiti) pe poeta Ioana Ieronim. Personalitate marcanta si activa a vietii noastre culturale, Ioana Ieronim este cunoscuta si prin volumele sale de versuri si prin traduceri ori proiecte din diverse zone artistice.
�n cadrul proiectului Scoala altfel, Drumul spre celebritate, emisiune concurs organizata de Radio Rom�nia Cultural, Centrul Cultural "Palatele Br�ncovenesti" si ExcesMusic, programeaza o noua etapa la Palatul Mogosoaia.
Luna aprilie aduce 1890 de minute de spectacol pe scena Teatrului Naţional "Radu Stanca" Sibiu
Luna aprilie aduce pe scena Teatrului Naţional "Radu Stanca" din Sibiu un program de evenimente bogat şi provocator prin poveştile şi perspectivele propuse asupra lumii din jurul nostru.